Autoruit vervangen zonder eigen risico

Ruitschade? Bij MGS autoglas kunnen we in de meeste gevallen je autoruit vervangen zonder je eigen risico als je verzekerd tegen ruitschade bent. Of het nu om een voorruit, zijruit of achterruit gaat maakt niet uit. Een WA plus of Allrisk verzekering is voldoende, wij geven je korting op het eigen risico, tot wel 250 euro. Dat betekent in de meeste gevallen dat je dan geen eigen risico hoeft te betalen! Weet jij niet zeker of je aan de voorwaarden voldoet om je autoruit te laten vervangen zonder eigen risico? Neem contact op. Wij hebben het snel gezien.

Kosten autoruit vervangen

De kosten van een autoruit vervangen zijn behalve de aard van je verzekering afhankelijk van een aantal factoren. Om welke ruit gaat het? Welk automerk en welk model? De afmeting van de voorruit en het soort glas. (Achterruiten en zijruiten zijn van gehard glas en de voorruit van gelaagd glas.) Zijn de werkzaamheden op locatie op bij ons in de garage? Heeft je autoruit extra functies zoals regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en/of een dashboardprojector of Head-Up Display? Of hebben we misschien te maken met een bijzonder voertuig? De kosten autoruit vervangen zijn gebaseerd op maatwerk.

Autoruit vervangen zonder eigen risico op locatie

MGS autoglas is erin gespecialiseerd om autoruiten op locatie te vervangen. Dus kun je thuis niet weg? Kun je niet rijden met de kapotte ruit en moet het toch zo snel mogelijk opgelost worden? Neem contact op. We helpen je snel, en doen dit door heel Nederland. De meest gangbare merken hebben we op voorraad en anderen binnen een werkdag in huis. Geef een belletje voor meer informatie over de kosten autoruit vervangen of maak direct een afspraak.

Autoruit vervangen zonder eigen risico? Maak direct een afspraak

Reparatie autoruit of vervangen zonder kosten

Je zoekt naar autoruit vervangen zonder eigen risico, maar wat als de ruit nog gerepareerd kan worden? Dat kan ook onder je eigen risico vallen. Je beoordeelt de schade zelf. Is het sterretje of de barst kleiner dan een 2 euromunt? Dan repareren we het. De kosten voor sterreparatie vallen ook mee als je niet voor ruitschade verzekerd bent. Voor 45 euro tot maximaal 65 euro (dubbele sterbreuk) ben je snel weer op weg.

Heb je een vraag?