Wij zijn MGS Autoglas

Specialisten in autoruit vervangen op locatie of in de garage!
Autoruit reparatie op locatie? Maak direct een afspraak

MGS Autoglas: hier staan we om bekend

Wij zijn een team van vakmensen als het gaat om autoruiten vervangen en repareren. Onze klanten waarderen ons hierom:
    • We hebben ons gespecialiseerd in autoruit vervangen op locatie. 
    • We werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen door heel Nederland, België en Duitsland.
    • WA plus of Allrisk verzekerd? Dan betaalt u meestal geen eigen risico bij MGS Autoglas.
    • Bent u alleen WA verzekerd met uw voertuig? Dan bent u bij MGS Autoglas op het juiste adres voor goedkope autoruit vervanging.
    • Onze monteurs hebben meer dan 15 jaar ervaring en zijn gecertificeerd.
    • Behalve autoruitreparatie op locatie of in de garage, is er ook veel ervaring in het afstellen en kalibreren van camera’s.

MGS Autoglas, vakkundig en gezellig

Ruitschade is balen. Maar dat betekent nog niet dat het een ongezellige ervaring hoeft te zijn om de schade te laten maken. Dat klanten dit waarderen lezen we terug in de reviews! Ons team is klantgericht, vrolijk en vooral doelgericht op snel en kwalitatief werk. Met 10 jaar garantie op de nieuwe autoruit laten we zien dat we 100% achter onze kwaliteit staan. 

Dit zeggen onze klanten:

"Na een inbraak op mijn auto waardoor een zijruit vernield was, hebben ze op vakkundige (en gezellige) wijze de ruit de volgende dag vervangen. Het was een wat lastige klus, maar het is desondanks voor een zeer schappelijke prijs perfect opgeleverd!"

Vincent Geertshuis

"Perfect en professioneel de voorruit van mijn auto vervangen. Ik kan dit glasbedrijf 100% aan iedereen aanbevelen. Ik ben er super tevreden mee."

Dobrin Nedev

"Een paar maanden geleden heb ik een nieuwe voorruit laten plaatsen door dit bedrijf. Super service en rechtstreekse afhandeling met mijn verzekeringsmaatschappij."

Yvonne B

Autoruit reparatie bij MGS Autoglas of autoruit vervangen op locatie

Wij vervangen autoruiten van alle automerken. Zelfs bijzondere voertuigen zoals campers zijn geen probleem. Een sterreparatie is binnen een kop koffie klaar, en ook een autoruit hebben we zó vervangen. De meeste ruiten zijn op voorraad of binnen een werkdag in huis. Jij moet vooruit met je voorruit! Dat snappen we. Ook als je niet in staat bent naar ons toe te komen. Laat je autoruit vervangen op locatie en je bent snel weer on the road.

Autoruit reparatie of vervangen? Neem contact op

Heb je een vraag?