Wat kost het?

Hoe worden de kosten berekend?

  • Automerk en model
  • Afmeting autoruit
  • Voor-, achter of zijruit
  • Soort glas (gehard of gelaagd)
  • Werkzaamheden op locatie of bij ons in de garage
  • Functies in de autoruit (regensensoren, verwarming, verkeersbordherkenning en dashboardprojector of een Head-Up Display)

Autoruit vervangen zonder kosten

Een kapotte autoruit is erg vervelend. En als het dan toch moet, kun je beter even prijzen vergelijken voordat je een afspraak maakt. MGS Autoglas is een voordelige partij als het gaat om autoruit vervangen kosten. Wij hanteren voordelige tarieven en hebben ook nog eens goede afspraken met diverse verzekeraars. Als je verzekerd bent tegen ruitschade, helpen we je in meeste gevallen gratis. Lees hier meer over de voorwaarden waar we mee te maken hebben.

Autoruit vervangen? Kosten waar je niet op zat te wachten.

Gratis een nieuwe voorruit, zijruit of achterruit in je auto laten zetten? Aan welke voorwaarden moet je dan voldoen? Ten eerste moet je verzekerd zijn tegen ruitschade. Wij hebben de hoogste korting op het eigen risico, tot wel 250 euro. Of jij je autoruit kunt vervangen zonder kosten, hangt af van de schade en de afspraken met de verzekeraar. Zoek direct contact voor de actuele tarieven in jouw situatie of andere vragen die je hebt over autoruit of zijruit vervangen kosten.

Voorruit vervangen kosten zonder glasverzekering

Wat als je nu niet aan die voorwaarden voldoet en dus geen glasverzekering afgesloten hebt? Dan nog zit je bij MGS Autoglas goed. Als een van de goedkoopste glasgarages in Nederland én België leveren we uitstekende service voor de beste prijs. Wat een vooruit vervangen precies zal kosten hangt af van een aantal factoren. Er zijn veel verschillende soorten auto’s dus ook veel verschillen in (het plaatsen van) de autoruiten. We hebben te maken met maatwerk. 

Informatie opvragen over voorruit vervangen kosten

Wil jij precies weten wat het kost om jouw voorruit, achterruit of zijruit te laten vervangen? Neem contact met ons op. Wij zoeken uit op je recht hebt op een volledige vergoeding zonder dat je eigen risico wordt aangebroken. Zo niet, wat je bij ons kwijt bent voor het vervangen of repareren van de autoruit. Dan weet je voordat je een afspraak maakt waar je aan toe bent. Lekker duidelijk.

Autoruit vervangen, wat zijn de kosten? Bereken mijn kosten

Sterbreuk of zijruit vervangen kosten

Zijruit vervangen en benieuwd naar de kosten? Ook dit kan onder de glasverzekering vallen. Vaak kunnen we dit in samenwerking met jouw verzekeraar gratis verhelpen! Een sterretje in de voorruit kunnen we zonder verzekering al voor 59,50 euro (enkele sterbreuk) of 78,80 euro (dubbele sterbreuk) repareren. Een specifieke prijsopgave met een persoonlijke berekening van de autoruit en zijruit vervangen kosten hebben we zo gemaakt. Vraag een vrijblijvende offerte op via 040-2985386 of info@mgsautoglas.nl.

Heb je een vraag?