Zijruit vervangen, wat zijn de kosten?

Je moet je zijruit vervangen. Kosten waar je niet op gerekend had. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk weer van A naar B kunnen mét een nieuwe zijruit. En niet onbelangrijk, weten wat het kost. Zo kun je bepalen waar je zo goedkoop mogelijk goed geholpen bent. Goed nieuws. MGS Autoglas behoort tot de goedkoopste glasgarages van Nederland en België. En als je een glasverzekering hebt krijg je via ons fikse korting op je eigen risico. Je kunt dus opgelucht je zijruit vervangen. Kosten bij MGS Autoglas vallen enorm mee. Want in de meeste gevallen is het bij ons zelfs gratis.

Autoruit zijruit vervangen of reparatie?

Een zijruit bestaat net als de achterruit uit gehard glas. Dat betekent dat een sterretje in een zijruit niet bestaat. Impact op de ruit, betekent een breuk of complete versplintering. Dan moet je de autoruit of zijruit vervangen. Wij halen de ruit vakkundig en secuur uit het deurpaneel, inclusief alle splinters. Vervolgens plaatsen we er een nieuwe kwaliteitsruit voor terug. Natuurlijk zorgen we voor een identieke ruit als het origineel, van glasleveranciers die ook autofabrikanten beleveren van alle soorten voertuigen en alle automerken.

Zijruit vervangen zonder kosten

Wil jij nu ook gratis of goedkoop jouw zijruit laten vervangen? Blijf er niet mee rijden. Je auto is ook erg gevoelig voor inbrekers zonder zijruit. We kunnen snel handelen. Kom naar onze garage in Eindhoven of laat de ruit op locatie vervangen. We werken door het hele land. De kosten zijn afhankelijk van het soort ruit en van jouw verzekering. Wij hebben het snel gezien. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

Autoruit zijruit vervangen? Kosten laten berekenen

Heb je een vraag?